Näkemystä ja kokemusta sopimusneuvotteluihin

Tuonti-  ja tukkukaupan alalla toimiva SGN Group päätyi käyttämään ulkopuolista asiantuntija-apua IT-perusjärjestelmän ylläpitosopimuksen uusimisen yhteydessä.

Halusimme näkemystä siitä, miten meidän kannattaisi asioita hoitaa. Lisäksi oma IT-organisaatiomme on ohut, eikä omaa sopimusteknistä osaamista ole”, perustelee SGN Groupin talousjohtaja Stefan Repo.

Omat  tarpeemme olivat meillä hyvin tiedossa. IT-ammattilainen on neuvottelutilanteessa usein kuitenkin osaavampi osapuoli, ja siksi koimme, että meidän on hyvä vahvistaa omaa asemaamme  sopimusneuvotteluissa ulkopuolisella asiantuntijalla.

True Motionin toimitusjohtaja Timo Salminen osallistui IT-järjestelmän tarvekartoitukseen, sopimusneuvotteluihin ja sopimuksen laatimiseen.

Revon mielestä yhteistyö osoitti toimivuutensa erinomaisesti. Projektissa päästiin hyvään lopputulokseen ja asiakas pidettiin säännöllisen raportoinnin avulla ajan tasalla siitä mitä on tehty.

Suosittelen IT-konsultin käyttöä kaikille sellaisille yrityksille tai organisaatioille, joilla ei ole esimerkiksi omaa lakiosastoa tai muuten erittäin vankkaa osaamista IT-sopimuksista”, Repo sanoo.

Konsultti auttaa arvioimaan oikeaa hintatasoa, jämäköittää projektia ja tuo esiin päätöksenteon kannalta olennaiset asiat.

Categories: Referenssit